Uniflux line

Making communication perfect

Reteaua Uniflux-Line este o retea multifunctionala de comunicatii pentru transport date în municipiul Chisinau si în teritoriul Republicii Moldova.

Reteaua Uniflux-Line reprezinta un sistem de transport date de diverse tipuri (date, voce, video), bazat pe tehnologiile: ATM, Frame Relay, IP/MPLS.

Reteaua Uniflux-Line reprezinta o infrastructura complexa, în continua dezvoltare, ce include sisteme de cablu magistral si de conectare a utilizatorilor la retea, comutatoare Layer 3 magistrale si echipament de acces, precum si un sistem complex de management al retelei. Functia de baza a Retelei Uniflux-Line este prestarea pe piata a unui spectru divers de servicii de telecomunicatii pentru toti doritorii (transport date si voce, acces la diferite retele si sisteme informationale de utilizare generala si speciala).

În baza Uniflux-Line sunt create retele corporative transport date. Daca utilizatorul final, din diverse motive, nu are în componenta sa subdiviziuni speciale sau specialisti calificati în domeniul tehnologiilor respective, sau doreste sa efectueze exteriorizarea unor activitati (outsourcing), se asigura posibilitatea prestarii de catre Uniflux-Line a serviciilor de consultanta în diverse aspecte ale tehnologiilor de retea si de comunicatii, recomandari privind organizarea retelei corporative, alegerea, configurarea si instalarea dispozitivelor de retea, alte diverse servicii specializate.

Reteaua Uniflux-Line se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii în domeniul telecomunicatiilor si retelelor informationale, echipamentelor produse de companii – lideri mondiali în aceste domenii si se exploateaza de catre un personal cu o înalta calificare. Principiul de baza al Retelei Uniflux-Line este o singura jonctiune fizica a echipamentului de la subdiviziunile clientului corporativ la retea si unul sau mai multe circuite logice în cadrul jonctiunii fizice pentru posibilitatea prestarii întregii game de servicii de cele mai diverse tipuri.

Structura modulara a echipamentului utilizat în Reteaua Uniflux-Line permite o scalabilitate sporita a retelei, fapt ce ofera rezerve majore pentru extinderea ulterioara a retelei. DATEK Telecom S.A., în calitate de afiliat al British Alliance, a semnat cu Uniflux-Line un acord exclusiv de parteneriat, prin care se asigura acces neconditionat la serviciile bancare internationale S.W.I.F.T. Actualmente majoritatea bancilor comerciale (12 banci) acceseaza serviciile S.W.I.F.T. în baza Uniflux-Line.

În 2008, Uniflux-Line, de comun acord cu PEARSON VUE, a devenit unicul centru autorizat din teritoriul Republicii Moldova – PEARSON VUE AUTHORIZED CENTRE SELECT. Prin intermediul acestui parteneriat, oferim posibilitatea sustinerii unei game foarte largi de examene, atât IT cît si profesionale, cu recunoastere internationala. Pentru mai multe informatii privind examenele va invitam sa consultati site-ul www.pearsonvue.com

Efectivul de angajati experimentati, ce include ingineri de sistem, manageri de proiect si administratori de retea asigura un serviciu ireprosabil în relatia cu clientii precum si suportul operational necesar unei disponibilitati neîntrerupte a serviciilor prestate. Inginerii Uniflux-Line dispun de numeroase certificari industriale, recunoscute international.

Exploatarea Retelei "Uniflux-Line" este asigurata de catre - S.A. “Uniflux-Line”, întreprinderea fiind creata în anul 2001.

Informatii:

In conformitate cu prevederile reglementarilor stabilite de ANRCETI, Uniflux-Line face publice un set de informatii: privind parametrii de calitate pentru serviciile publice de comunicatii electronice, conditii contractuale și cum depuneti o reclamatie.

1. Parametrii de calitate al serviciilor prestate:

Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul IV 2016.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul III 2016.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul II 2016.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul I 2016.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul IV 2015.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul III 2015.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul II 2015.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul I 2015.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul IV 2014.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul III 2014.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul II 2014.
Parametrii de calitate pentru serviciul public de linii închiriate trimestrul I 2014.

2. Conditii contractuale:

Contract cadru chirie circuite și servicii transport date.

3. Cum depuneti o reclamatie:

Procedura de examinare a reclamatiilor.